Eigen evenementen

 

Culinaire evenementen op

mijn eigen locatie in Cruquius

 

Thuis met Robertjan… evenementen

Het kan weer…lekker met je vrienden uit eten!

Gedurende de zomervakantie is er even geen Soul Cuisine… maar op zaterdag 29 augustus ben je weer van harte welkom. Een avond lang genieten van goed gezelschap, een viergangen verrassingsmenu, bijpassende wijnen en de lekkerste soul muziek van de afgelopen 40 jaar. Ik ontvang je graag aan de Cruquiusdijk 79, Cruquius vanaf 18:30 met bubbels en bites. Vanaf 19:30 starten we met het diner. Rond 22:30 sluiten we af met koffie en/of thee.

Ik heb 4 tafels van 4 of
 2 tafels van 2 en 3 van 4 Corona-proof beschikbaar.

Tot ziens bij Soul Cuisine.
Thuis bij Robertjan

Kom je met een eigen groep, dan heb ik een tafel voor maximaal acht personen beschikbaar. Geef dit aan in het opmerkingenveld.

Bekijk de locatie van Soul Cuisine

Reserveren voor Soul Cuisine

Recensies
Wat anderen zeggen over Soul Cuisine
‘Een echte aanrader’
Michel & Michelle Quaars

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellig avondje uit bij ‘Soul Cuisine’. Een perfecte locatie, vriendelijk personeel, voortreffelijk en mooi opgediend eten, heerlijke wijnen en een lekker soul muziekje op de achtergrond…er wordt met liefde gekookt én dat proef je!
Een échte aanrader dus!

‘Wat een genot’

Susanne IJsenbrandt

Soul Cuisine in Cruquius! Wat een genot. Niet alleen het lekkere eten en de uitstekende muziek, maar ook de super relaxte ambiance maakt van een gewone zaterdagavond een kadootje. Chef en gastheer Robertjan heeft het allemaal weer goed voor elkaar. Graag tot de volgende keer!

‘Heerlijk gegeten’

Dick en Ellen Slieker

Heerlijk gegeten bij Soul Cuisine. Verrassende gerechten met verfijnde smaak met goed gekozen bijpassende wijnen. Hele goede prijs en kwaliteit verhouding. Prettige sfeer en gezellige locatie. We komen zeker nog een keer terug.