Puur genieten

‘Afgelopen woensdag na een training met onze groep ontzettend genoten van Robertjan zijn kookkunsten. Robertjan is niet alleen een uitstekend kok (die ook het lekkerste toetje ooit wist neer te zetten), maar ook een hartelijke gastheer die gepassioneerd over koken en de bijbehorende wijnen kan praten. Dank je wel, Robertjan!‘

Renata van Dijken

Verrassingsdiner

‘Voor mijn vijftigste verjaardag kreeg ik een verrassingsdiner van Robertjan cadeau. In mijn eigen keuken kookte hij voor mij en een groep vrienden. Alle gerechten waren heerlijk en prachtig opgemaakt. Daarnaast maakte de keuze van de bijpassende wijnen het diner compleet. Eten, drank en zijn prettige aanwezigheid hebben bijgedragen aan een geweldig mooie avond.’

Ellen van der Linden

Huwelijksdiner

‘Een week voor ons huwelijk werden wij door familie gewezen op dit zeer praktische concept van Robertjan Lievaart: ik-kook-voor-jou.
Eerste contact liep zo goed dat we ons buffet door een traiteur lieten varen en volledig vertrouwen gaven aan Robertjan. Naast het concept brengt Robertjan heel veel vakkundigheid mee zoals het samenstellen van een mooi maar ook praktisch menu met daarbij een fantastisch aansluitende wijnselectie. Als aankomend echtpaar hadden we een extra ceremoniemeester erbij. Naast dat het een onvergetelijke dag was, werd er veel nagesproken over het mooi gebalanceerde eten en drinken dat alles nog mooier af maakte. Robertjan: een dikke 10. Het heeft onze dag nog specialer gemaakt met zo een persoonlijk toegewijde dinertafel met intimi.’

Agnes van der Heijde en Roel Barnhoorn

Wat is het lekker…

Robertjan verstaat de kunst om 2 belangrijke aspecten van het leven te combineren…Genieten van het leven/mensen… combineren met het genieten van heerlijk eten/drinken. En vieren van het moment…Het NU! Wat lijkt het simpel…Wat is het lekker…Wat een rust…Wat een plezier en humor…Robertjan is zelf een balangrijk onderdeel van het succes van een culinaire ontmoeting. En de kracht zit em in… dat hij zich DAT net niet realiseert. Laten we dat koesteren…’

Anneke Bustraan-Willemsen