Maaltijdservice

 

Heb je geen tijd of zin om zelf te koken?
Ik lever gezonde en lekkere maaltijden aan huis.

 

Gezonde en lekkere maaltijden thuisbezorgd!
De maaltijdservice van Thuis met Robertjan

Met de maaltijdservice van Thuis met Robertjan is het mogelijk om lekkere, gezonde en verantwoorde maaltijden thuis te laten bezorgen. Bereid met verse ingrediënten: verse groenten, kruiden, vis en vlees van lokale leveranciers.

  • Thuis met Robertjan werkt nauw samen met lokale leveranciers
  • Bestel voor 21:00 uur vóór de dag van bezorging als je de volgende avond wilt genieten van mijn gerechten
  • Het enige wat je hoeft te doen, is de maaltijd(en) in de oven verwarmen en in een mum van tijd zet je dit menu op tafel!
  • Vul het formulier onderaan deze pagina volledig in en druk op bestel
  • Je bepaalt zelf of je voor een of meerdere dagen gebruik wilt maken van mijn maaltijdservice
  • Gratis thuisbezorgd in Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Cruquius, Haarlem-Zuid, Heemstede, Hoofddorp-West, Overveen, Vogelenzang, Vijfhuizen en Zwaanshoek
  • De maaltijden worden tussen 16:00 – 18:00 bezorgd. Je kan een voorkeurstijd doorgeven. Ik probeer daar dan zoveel mogelijk rekening mee te houden

Menu week 44: van dinsdag 27 t/m donderdag 29 oktober

Dinsdag 27 oktober

Pittige kipfilet a la Pizzaiola met pasta € 11,50

Voor dit gerecht fruit ik rode peper, ui en knoflook aan. Ik voeg tomatenblokjes en witte wijn toe en breng het geheel aan de kook. Ik laat het inkoken tot het een dikke saus wordt en breng het op smaak met peper, zout en verse oregano. Hierna bak ik de kippedijtjes even snel lichtbruin aan. De kip gaat als onderste laag de ovenschaal in, daarover heen gaat de tomatensaus en als laatste voeg ik plakjes pittig belegen kaas toe. Dit gerecht serveer ik met penne (pasta).

 

Woensdag 28 oktober

Rijk gevulde schotel met zalm, asperges, peultjes, cashewnoten en rijst 
€ 13,50

De asperges snijd ik schuin in kleine stukjes, de peultjes blancheer ik even in kokend water. Ik fruit ui, gember en knoflook zachtjes aan. Daarna voeg ik champignons en asperges toe en roerbak dit enkele minuten. De rode paprika en peultjes gaan erbij. Daarna voeg ik oestersaus, sojasaus, vissaus en sambal toe. Wat een heerlijke smaakcombinatie! De stukjes zalm en cashewnoten gaan erdoor en vlak voor serveren gaat de koriander erdoorheen. Een heerlijk glutenvrij gerecht met veel groenten. Ik serveer dit gerecht met gekookte rijst.

Donderdag 29 oktober

Zoet-Pittige Indische Stoofschotel met pittige boontjes € 14,50 p.p.

Voor dit gerecht gebruik ik lekker runderstoofvlees. Ik snijd het vlees in blokjes en bestrooi deze met peper en zout en strooi er een bloem overheen. Ik meng dit goed zodat een laagje bloem over het vlees zit.
Ik verhit de olie en een klontje boter in de stoofpan en bak het vlees in porties rondom bruin. Ik haal het vlees uit de pan en doe in dezelfde pan nog wat olie en een klein klontje boter en smoor hierin de uien, rode peper, knoflook en geraspte gember zachtjes een aantal minuten. Hierna voeg ik het vlees weer toe samen met de ketjap manis en ketjap asin, de chilisaus, de kokosmelk en schenk er groetenbouillon bij tot het vlees net onder staat. Het begint inmiddels al heerlijk te ruiken… ik voeg nog wat laurierblaadjes toe en de deksel gaat op de pan. Ik laat het vlees lekker lang stoven. Hoe langer hoe lekkerder.
Dit gerecht serveer ik met witte rijst en pittige boontjes met sambal en taugé.

 

Soepen week 44

Kijk voor mijn soepabonnement op soepen

 

Bloemkoolsoep op Oosterse wijze (bloemkool, gember, ui, knoflook, limoen, gele currypasta, kurkuma, vissaus, kippenbouillon, kokosmelk, zout & peper)

Linzen- tomatensoep (ui, bleekselderij, knoflook, tomaten, linzen, chilivlokken, groentebouillon, gember, kokosmelk)

Pastinaaksoep (pastinaak, appel, ui, bleekselderij, kippenbouillon, laurier, tijm, zout & peper)

Rode (€ 9,99 p.f.) en witte wijn (€ 8,99 p.f.)

Rood: Côtes de Gascogne Rouge Merlot-Cabernet 2019 Les Aubas
De wijn is een blend van twee druiven die veel in het gebied voorkomen. De Cabernet Sauvignon zorgt voor structuur en donker fruit in de wijn. De Merlot zorgt voor het lichtere fruit en maakt de wijn soepeler. Maar het is vooral de combinatie van deze druiven die ervoor zorgt dat deze wijn vooral fruitig is en tegelijkertijd een licht kruidig karakter heeft. Het is een soepel glas wijn, waar je graag een tweede van drinkt. De wijn is breed inzetbaar.

Wit: Côtes de Gascogne Blanc 2019 Les Aubas (Colombard, Gros Manseng)
De druivenrassen waaruit het is samengesteld, zijn Colombard en Gros-Manseng. Frisheid en levendigheid, dat is wat ons inspireert verteld wijnmaker Michel Duffour. Trouw aan zijn reputatie, explodeert de neus met een opmerkelijke intensiteit van exotische fruitaroma’s, citroenschillen en wat verse muntblaadjes. De smaak is heerlijk fris met een enorme lengte, mooie frisse zuren die de wijn erg aantrekkelijk maken. Op de tong proefden wij nuances van citrus fruit, meloen, groene appel en wat verse munt. Met zijn intense afdronk een heerlijk glas wijn.

De witte wijn wordt gekoeld geleverd.

Bestelformulier

Bestellen per e-mail

Je kunt je bestelling ook doorgeven door een e-mail te sturen naar robertjan@thuismetrobertjan.nl. Geef daarbij het volgende duidelijk aan:

Je naam, adres, telefoonnummer
Dag van bestelling en aantal personen

 

Telefonisch bestellen

Je kunt je bestelling ook telefonisch doorgeven. Bel Robertjan Lievaart op 0653 227 727.