Biologische soepen

Vers, huisgemaakt en gezond

 

In een liter soep verwerk ik minimaal 600 gram verse groenten.
Met een kom van mijn stevige soep krijg je dus al bijna de
dagelijks benodigde hoeveelheid groenten binnen.
Lekker bij de lunch, als gezond
tussendoortje of als maaltijdsoep.
Laat je verrassen door de oneindige smaakcombinaties.

Bestel mijn soep op holysoep.nl

Mijn soepen zijn voortaan te bestellen op https://holysoep.nl/.

Heb je een vraag? Mail mij dan op info@holysoep.nl of bel mij op 0653 227727.

Mijn vier beloftes

  • Biologisch 100% 100%
  • gezond 100% 100%
  • huisgemaakt 100% 100%
  • vers 100% 100%

BIOLOGISCH

Alle ingrediënten voor mijn soepen komen rechtstreeks van biologische boeren en telers vandaan. Dus geen gebruik van kunstmest en pesticiden. En dat proef je!

GEZOND

In al mijn soepen gebruik ik verse, gezonde groenten. Aan de soepen worden geen suikers of conserverings-middelen toegevoegd.

 

HUISGEMAAKT

Alle soepen worden huisgemaakt in mijn Kookstudio in Cruquius. Per week heb je keuze uit minimaal drie verschillende smaken.

VERS

De soepen worden bereid met verse groenten rechtstreeks van de boer. Doordat de tussenhandel wordt uitgeschakeld, beschik ik altijd over kakelverse producten.

Samenwerking met Lekker Brood

100% biologisch, ambachtelijk & onweerstaanbaar lekker brood

Lekker Brood is een trotse 100% biologische bakkerij, en we willen graag iets betekenen voor onze gasten, ons team en voor de natuur. Daarom doen we alles met aandacht. Aandacht die het verdient. Want bakken is een ambacht.

Onze broden en broodspecialiteiten worden gebakken met biologische grondstoffen. Zo bevatten bijvoorbeeld de rode broden geen kunstmatig kleursel, maar bietensap, onze groene broden bevatten gedroogde algen en we maken zelfs wel eens zwarte broden gekleurd met inktvisinkt. Voor elk type brood denken we goed na welke biologische grondstoffen nodig zijn. Daar kiezen we voor, omdat de broden daardoor hun authentieke, volle smaak krijgen.

Elk brood wordt met aandacht samengesteld en gekneed voordat het de stenen ovenvloer opgaat. Het productieproces duurt 48 uur en vindt gewoon bij ons in de bakkerij plaats. Dat werkt zo: we maken voordegen die we 24 uur laten rijzen. Van die voordegen maken we brooddegen, die op hun beurt ook 24 uur rijzen. Dit is een fermentatieproces dat ervoor zorgt dat de broden een volle smaak krijgen. Na 48 uur rijzen ontstaat er een netwerk in het deeg dat je terugziet in het gebakken brood. Dat zogenoemde netwerk is kenmerkend voor ambachtelijk bereid brood.

Naast de bewuste keuze in onze broden, maken wij ook social impact in onze bakkerij, winkels en logistiek. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk mensen met een zichtbare- of onzichtbare arbeidsbeperking aan een leuke, leerzame en betaalde baan te helpen. Samen met goed getrainde jobcoaches begeleiden en ontwikkelen wij alle medewerker naar een hoger niveau.

Meergranen brouwstuk

Volkoren brouwstuk

Wakame Bio Brood

Mijn soep voor bedrijven en detailhandel

Vind je het belangrijk dat jouw werknemers een gezonde lunch eten?
Dan is mijn soep de oplossing. Ik kan de soep eventueel ook bij je medewerkers thuis laten bezorgen.
Bel mij op 0653 227727 als je meer informatie wil.

 

Wil je als detailhandel of restaurant mijn soep verkopen?
Dan kom ik graag in contact met je.
 Mijn soep is in Heemstede te koop bij Al Baraka.

Mijn verhaal

Al jarenlang is koken – en lekker eten – mijn grote passie. Ik ben een van die gelukkigen die van zijn hobby zijn werk heeft mogen maken. De afgelopen jaren heb ik dan ook met heel veel plezier voor groepen vrienden, familie, collega’s en klanten mooie diners mogen bereiden. In de toekomst hoop ik dit nog veel vaker te kunnen doen maar op dit moment is het door onze collectieve ‘uitdaging’ zoals je zult begrijpen wat lastig in de praktijk te brengen. Bij de pakken neer gaan zitten is geen optie en dus ben ik tijdens de eerste ‘golf’ begonnen met een maaltijdservice. Superleuk en leerzaam om te doen!

En zoals in het leven het één altijd weer zo mooi leidt tot het ander is hieruit een nieuwe specialisatie ontstaan, namelijk soep. Soep zoals soep bedoeld is, bereid met liefde, vol met verse groenten en zonder e-nummers, met een moderne twist.

In mijn jeugd stond soep bijna dagelijks op het menu, mijn vader was er dol op. We aten het zelfs zo vaak dat ik er een tijdlang een behoorlijk aversie tegen had. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik in mijn eerste jaren als kok zelden soep op het menu had staan. Maar ik heb deze ondergewaardeerde vitaminebron weer helemaal herontdekt! En hoe! Mijn missie is om iedereen de veelzijdigheid van soep te laten ervaren. Soep is lekker, soep is gezond, en bovenal is soep een eenvoudige manier om je dagelijkse vitaminebehoefte binnen te krijgen. Want in al mijn soepen verwerk ik minimaal 600 gram verse groenten per liter. En ‘good-old’ groentes zijn misschien wel de krachtigste superfoods die bestaan.